Cifra Club

Aprenda

Pa Faj

Olta Boka

Ainda não temos a cifra desta música.

Ti I pa shpirt, unë pa faj
J'u fale asaj
Mëkatar ishe ti ajajajaj

Ti I pa shpirt, unë pa faj
A I the asaj?
Kush isha? Pse qaj?

E vetmuar! Me cdo fjalë që ti më le
Je verbuar! Lumturi si të tjerë nuk ke
Sa të humbur! Mbeta me një tjetër ndjenjë
Shpirtin pse s'ma kthen?!

Ah, ta dish sa më ke vrarë
Ah, ta dish sa më ke vrarë

Ti I pa shpirt, unë pa faj
J'u fale asaj
Mëkatar ishe ti ajajajaj

Ti I pa shpirt, unë pa faj
A I the asaj?
Kush isha? Pse qaj?

Çfarë më duhet të jetoj nëse s'të kam
Veç kujtimet më mjaftojnë të më mbajnë gjallë
Sa të humbur! Mbeta me një tjetër ndjenjë
Zemrën kujt ja dhe?!

Ah, ta dish sa më ke vrarë
Ah, ta dish sa më ke vrarë

Ti I pa shpirt, unë pa faj
J'u fale asaj
Mëkatar ishe ti ajajajaj

Ti I pa shpirt, unë pa faj
A I the asaj?
Kush isha? Pse qaj?

Compositor não encontrado.
Colaboração e revisão:
  • ELIO GIANGIULIO

0 comentários

Ver todos os comentários
00:00 / 00:00
Outros vídeos desta música
Repetir Qualidade Automático
Outros vídeos desta música
00:00 / 00:00
Automático

Cifra Club Pro

Aproveite o Cifra Club com benefícios exclusivos e sem anúncios
Cifra Club Pro
Aproveite o Cifra Club com benefícios exclusivos e sem anúncios
OK